Tekniker

Screentryck

Screentryck är vår äldsta tryckteknik som bygger på att färg pressas genom en hårt fastspänd väv. Resultatet är ett skarpt tryck som håller länge. Med screen trycker vi värmetransfer och dekaltryck . Easy Transfer är vårt egna varumärke av hållbara värmetransfer för profilering på kläder. Dekaltryck är trycksaker som fäster på mängder av material t ex cyklar. Vi erbjuder även unika varianter av dekaltryck, dome och ultra. Domedekaler har en lack som utgör en upphöjd yta i 3D-effekt vilken ger ett exklusivt utseende. Lacken har också en skyddande effekt som gör att dekalen är mycket tålig. Ultradekalen är en överlackningsbar, supertunn polyesterdekal som tål höga temperaturer, upp till 200 grader.

Digitaltryck/Print

Med våra skrivare erbjuder vi dig digitaltryck av hög kvalitet. Digitaltryck är en tryckteknik som går att anpassa individuellt och som är effektiv vid många små upplagor. Hos oss kan du få mässmaterial såsom visitkort och informationsblad framtagna av vår laserskrivare . Vi erbjuder även rollups och bildutskrifter av hög upplösning med vår inkjetskrivare. Önskar du ditt tryck ingraverat kan du få det på material såsom glas och metall.

Plotter

Plotter är en teknik som innebär att en digitalmaskin konturskär ett material oftast efter att det har blivit screentryckt eller digitaltryckt.

Stansning

Stansning är en teknik som innebär att en stansmaskin skär ett material i konturer med hjälp av ett stansverktyg också oftast efter att det har blivit Screentryckt eller Digitaltryckt. Denna teknik används vid större upplagor. Dina trycksaker går givetvis att få stansade utefter dina önskemål.

Bigning

Bigning är en teknik som används för att vika material av tjockare papper, kartong eller plast. Naturligtvis får du dina trycksaker bigade om du önskar.